malas

Friday, 23 March 2012

Monday, 27 February 2012

Thursday, 19 January 2012

Selamat Ulang Tahun ke-9

aku rasa lame gile x update blog..sejak tahun 2011 lg & skrg dh masuk tahun 2012..dan x lupa selamat tahun 2012 utk semua!walaupun x ramai yg singgah tgk blog aku ni..ik3

saje2 je update letak sekeping gmbr abg aku & isterinya merangkak kakak ipar aku..mereka yg dtg berjalan dan ade jugak masa berlari-lari di jepun baru2 ini pada penghujung 2011 sempena menyambut ulangtahun perkahwinan mereka yg ke-9..Moga berbahagia hingga ke akhir hayat hendaknya..sekarang dh ade 4org anak..beranak la lg biar makin ramai anak sedare aku!hik3..

gambar2 lain berlambak-lambak lg dlm simpanan waktu abg aku dtg aritu..tp x larat nk letak semua..bubuh satu je dulu buat pemanas..takut basi blog..hehe..konon2nya busy la ckit skrg sbb dh penghujung semester ni nk kena tulis thesis & get ready utk final exam..doa2 kan semoga semua berjalan lancar utk aku geng!