malas

Monday, 16 November 2009

さよならまた会いましょう!

Pada 13hb 11 bertempat di New Otani Hotel (fuh~~hotel tu~!)telah diadakan majlis perpisahan/送別会 utk sempai(senior/bos/big boss/otai)kita kt fukuoka ni..saudara AMIRRUDIN BIN JAAFAR@Amir yg akn berangkat pulang ke Malaysia pada 16hb 11 setelah tamat belajar di Kyushu Uni.Majlis juga telah dihadiri oleh pihak kedutaan malaysia dari tokyo..fullamak~~
Dibawah ni disertakan gmbr2 kenangan bersama amir..dh mcm artis dh amir mlm 2..femes sakan..hak3(tp mmg femes btol pn..マジジャン?)
p/s(*wlaupn mjls 2 sbnrnya Commemoration Of National Day..tp aku rase mcm mjls utk amir dh..haha*)
dimulakan dgn warga サンハイツA205 bersama amir(dr kiri senget/shahrul,AMIR,ijat,dan~~~aku!)kah3Housemate amir/サンハイツA406..(dr kiri Hasan,AMIR,syamim)..mmg nmpk gaya 社会人 dh smua..haha
aku & syamim yg xpuas2 amik gmbr ngan amir..hak3

AMIR bersama warga baru fukuoka..keluarga Abg BAdrul yg kehijauanAMIR bersama keluarga solah..smngt biru ke?hehe
Kebanyakan gmbr2 dcni dr kamera fahmi yg telah ditouch ckit2 oleh aku..xtaula jd makin elok ke makin buruk..hhaha..yg kanan skali tu la Fahmi ..

tgk gmbr ni aku igt drama jpn..my boss my hero..haha
Gmbr last ni mjls yg perpisahan yg diadakan kt rmh abg nuri pada 14hb 11..lps 2..pd 15hb 11 pula mjls perpisahan dan doa selamat utk amir telah diadakan lg kt rmh abg zainuri..wt simple2 je..smpai gmbr pn xde..haha
Gmbr2 smua dr symm n fahmi dan juga dr abg badrul..kamera aku xjln pn..dh asyik sibuk nk msk gmbr..kah3..makasih smua utk gmbr2 kt ats 2...Kt bwh ni plak vdeo koleksi gmbr2 amir yg di buat khas oleh ijat & aku hnya menjadi pembantu,ddk kt sbelah & bg idea yg x pernah bernas...wakaka..sila2lah..
Last skali..Maaf smua salah silap aku mir....doakan aku dpt hbskan bljr kt cni..& hrp ko smbg master cni plak...jasamu tetap kukenang..(lps ni nk kna bli 3,4 jam loceng ni,tin kecik kt blk aku ni pn lmbt penuh nnti...hahaha)
Kna teh tarik & roti canai jgn lupa kitorang dcni..tgk maple 2 igt2 la ijat ngan senget..jgn igt aku..wakakaka
Best Of Luck Mir & Rolling On The Street sokmo!(buatla ape pn jnji sotsugyou~aku ingat sokmo..) sorejya~mata

p/s:post ini dibuat sambil2 tggu subuh slps menolong(tlg ke?ke kacau?haha)amir pack brg ..xtau la ape aku merapu..haha

4 comments:

yatie chomeyl said...

mugo family bad kaler hijau, famili kakti kaler biru lah..baru keno..hijau lawe biru muahahhha

psst: syahdu plop tgk bidio amir tuh..isk3x

dehe@farhan said...

haha..yolo dh ijau nga biru..mujur x gocoh ritu..kah3

hoho..syahdu gop la g hntr amir..isk3

a'thiqah said...

post kau cam orang nak cover sedih je paan.. haha.. pe kes.. :D

dehe@farhan said...

hehe..cover jgn x cover