malas

Sunday, 7 February 2010

F18 Reunion 2009

salam 2010 smua..hehe..lmbt btol..ni dh bln 2..spiderman pn sesat dlm blog aku yg dh bersarang ni...bkn ape..bz stdy xm ckit..(ye ke stdy?)..skrg ni pn xabis lg xm sbnrnya..tggl 1 ppr lg..tp mcm mls nk stdy lg...update blog la ckit...sambungan kepada aku g kumamoto pada post sblm ni..dlm winter 2009 jgak member2 batch aku kt IBT dlu buat reunion kt karuizawa,gunmaken dr 26-29hb 12 2009...sekejap je tp panjang ceritanya..xsmua pergi tp blh jmpa rmai la..dh berthn xjmpa rndu la plak...hehe..disebabkan ekonomi jepun yg merosot,aku dr fukuoka terpksa menaiki bas sahaja ke tokyo (padahal ekonomi sdiri yg merosot)selama 14 jam!mmg terasa kebas2 pada b**t*t nk tggu smpai ke tkyo..smpai2 tkyo plak kna naik train plak 2jam utk ke gunmaken(adeihh)...train plak seat dh best..tp panas sgt la plak..mmg msk..haha..smpai gunma aku jd driver utk kereta yg disewa pegi ke rmh yg kitorang sewa...dlm 1jam kot drive..gmbr potret kt ats 2 time dlm train ke gunma..ntah ape yg mmbr aku ni (Husni) tgh pkir..

time drive ke rmh kitorang sewa 2 semapt singgah jap tepi jln utk smyg asar..dan dpt la shot kt ats 2...tp klau ade awn lg cun kan?lps dh settle smyg smua bergerak ke rmh kitorang...dh mlm jgak br smpai rmh..tp mmg carinahas jgak la sbb rmh 2 ats bkt tggi gler+kabus+sejuk gler...x igt dh suhu minus berapa...tp mlm mmg smua berhibernasi dlm rmh je mmg xkuar...tmbh lemak org kate..
kt sane xde la beraktiviti sgt..kuar jln2 ckit2 je..perghi outlet...2gmbr reflection ni time kt outlet 2 la...time kt outlet ni pn ekonomi xsempat elok so xde beli ape2...dpt lenguh2 kaki n kebas bibir n telinga je..haha..tp lps g outlet 2 plak g main bowling n karaoke smpai pg...penat tp best..(kalau la karaoke ade lagu melayu kan?) potret kt bwh ni time main bowling...wajah bahagia member aku berdua ni..hrp2 bahagia selalu erk...hehe pastu gmbr2 kt bwh ni smua time main snow beramai ramai kt rmh..lompat sana lompat sini..tergolek2..mcm2 lah..smua bkn nye xpernah jmpa snow...tp excited n best ckit la bile dh jmpa rmai2...haha..



gmbr kt bwh ni la smua yg mnyertai reunion pd hr tu...edit bkn ckit yg ni...mmg sengaja buat ala2 infrared photo..nk bedah kamera aku buat infrared x terdaya lg...hehe..kesimpulan reunion mmg best..lps2 ni pn blh klau nk buat lg..xpuas lg main kad n pangkah memangkah...haha.thanks to all yg menguruskan pasal reunion kali ni...最高!

dh abis kt karuizawa 2 aku bergerak ke kobe utk urusan peribadi plak...hehe...smbut newyear pn kt kobe..igt ade bnga api kt kobe tp xde pn..so gmbr newyear pn xde la..tp xpe..best jgak...hehe

time dk kt kobe mmg xlupa la ke osaka,ke rmh mmbr aku ni(aslam)..n mmg slalu dk rmh dia kt osaka...rmh aslam 2 pn dh jd mcm rmh aku dh..haha...asal cuti je smpai la aku ke rmh dia...adeihhh(tq bnyk2 n tahniah for jd Pres.MSAJ ku!)..jln2 umeda n mcm2..gmbr kt ats 2 sunset kt umeda..time kuar jln2 ngan d.i.a...tp dh nk abis cuti 2 aku pn blk la ke fukuoka..dgn rasa mlsnye nk smbg klas blk..haha...tp ape nk buatkan?

6 comments:

::athiRah zAfirah:: said...

waaa..
jalan ngn d.i.a..
hha..ko pon semoga bahgia selalu..
gmbr sumerr cantikk~~~~~
thanx tngkp gmbr ak jugak :P

a'thiqah said...

d.i.a. hahahaha...

Ivo Serentha and Friends said...

My compliment for your blog and pictures included,I encourage you to photoblog

CLICK PHOTOSPHERA

Even week another photo album

Greetings from Italy,

Marlow

dehe@farhan said...

fiera:haha..sama2
atiqah:haha...

ザ-sylver-shooter said...

asal gamba blurr..mmg disengajekan ke hape?

dehe@farhan said...

itu tdk disengajakan..sbb compressed pic sblm upload...